top of page
Forest Road

Til børn, unge og forældre

Det største ønske man har som forældre, er at ens barn trives. Det gælder uanset din forældrerolle - du er skilt, dit barn er anbragt, eller du er soloforælder. 

Svære situationer og store omvæltninger i barnets liv, kan betyde at samværet med dit barn bliver stærkt udfordret. 

Vi ser ofte temaer som f.eks. skolevægring eller  loyalitetskonflikter hos barnet i forhold til de betydende voksne i barnets liv.

Vi arbejder altid ud fra den positive intention om at ville lykkes uanset om det er svært. Det betyder at vi har som mål at systemet omkring barnet bliver tydeligt og gennemskueligt. Målet er at alle parter lykkes i samværet. Hver problemstilling er unik og derfor tager vi højde for lige præcis din situation.

Temaer vi ofte arbejder med

Hos den Gule Paraply

I DEN GULE PARAPLY møder du og dit barn altid et engageret menneske, for hvem det vigtigste er at støtte dig og dit barn i jeres aktuelle problem. Vi ved, at det kan være svært og at det ofte er de små ting der tæller. Så dine ønsker er i centrum.

 

Vi ser altid efter det der lykkes for at få mere af det og tager udgangspunkt i at du som forældre, altid vil dit barn det bedste - og uanset hvilket problem i er havnet i, er vi der for at støtte og gide jer. Vi vil gerne lave den bedste ramme for dig og dit barn - hver gang!

Vi hedder DEN GULE PARAPLY fordi du her skal opleve et rart sted der skærmer, støtter og giver dig læ i en svær situation. Den gule farve betyder at vi ikke er helt som de andre - vi kan være skæve og skøre og finde nye måder at løse opgaver på så du også synes at det er rart og nyt ar være hér.

Vi kan være i de hyggelige lokaler der ligger lige ved Lejre Station, så det er let at komme hertil med bus eller tog - til døren. Fakta ligger på den anden side af gaden og det gør skoven også. Vi har mange ideer hvis du vil, men vi respekterer at det ALTID er dit barn og DIT samvær.

bottom of page