top of page
v e l k o m m e n t i l (4).jpg

Samvær

Hos os er det vigtigt at skabe et samvær med hjemlig hygge. I vores lokaler er der passer af hjerterum og der kan laves mad i vores køkken, hygges med pandekager, ses film på sofaen eller hygges med diverse brætspil eller kreativt værksted. Mulighederne er mange, læs om de mange muligheder her på siden..

Samvær i Den Gule Paraply


Her er samværet i de bedste hænder
- engageret, relationelt, fagligt, detaljeret og ordentligt.

Den Gule Paraply tilbyder samvær tilpasset parternes behov. Vi er særdeles erfarne i samvær: støttede, overvågede eller blot med vilkår.
Vi kan være i vores hyggelige lokaler eller have, på Spor 3 på Lejre Station, eller hvor det ønskes af jer.
Hos os er opstartsmøder altid obligatoriske og koster ikke ekstra. Her gennemgår vi vilkårene for samværet og sætter sammen den gode ramme.

Vi brænder for at skabe mulighed for det fælles tredje og tilbyder hvis I har lyst, naturen som ramme. Det kan være samvær i kano, bålhytte eller overnatning i shelter. Mange af disse opgaver kan aftales fast eller som
enkeltstående opgaver og som regel indenfor samme prisramme, som et samvær i vores lokaler.

 

Vi brænder for Green Care og tilbyder naturen som 3. partner i samværet. Vi er medlem af Green Care Netværket (https://www.greencarenetvaerk.dk/) for professionelle der ønsker at arbejde med naturen som partner i den professionelle pædagogiske opgave.

Se vores Lokaler i Lejre 

Eksempler på samvær i naturen

Vi mødes i vores hus samler udstyr og begiver os ud i Ledreborgskovensom er nabo til Den Gule Paraply. Her udforsker vi kendte og ukendtestier, ser på spændende muligheder alt efter årstiden. Vi undersøgereller leger og tilbereder herefter en lille ret på bål eller bålsæt,måske endda af årstidens muligheder.Vi ligger midt i Nationalpark Skjoldungernes Land og udnytter de mangemuligheder i vores samværstilbud - hvis I har lyst

Samvær kan også være...

Vi ligger midt i Nationalpark Skjoldungernes Land og udnytter de mange muligheder i vores samværstilbud - hvis I har lyst

I Sagnlandet Lejre udforsker vi forskellige tidsaldre og de mangeprøv-selv-aktiviteter, vi kender Sagnlandet også den mere skjulteoplevelse, men nyder først og fremmest den skønne natur.

 

Der er også muligheder for indkøb, en tur på legepladsen, skaterbanen eller en tur til det lokale pizzaria.

I er altid velkommen til at kontakte os for mere information og pris på den ydelse der passer til jer. Se evt. vores prispolitik.

bottom of page