top of page
v e l k o m m e n t i l (3).jpg

Samarbejdssamtaler

Samarbejdssamtaler er for dig der gerne:

  • Vil starte en samværsrække op på bedst mulig vis.

  • Vil et bedre samarbejdsklima både i skilsmisser eller en anbringelser.

  • Vil at dit barn oplever voksne der samarbejder om at det får de bedste muligheder.

  • Vil have et svært samarbejde ind på en livgivende vej.

Samtalerne i Den Gule Paraply

Formålet med samarbejdssamtaler er, at styrke samarbejdet og løse eventuelle konflikter mellem forældre og deres barns anbringelsessted. Målet er, at nå frem til en større forståelse af hinanden, skabe løsninger i fællesskab og i sidste ende sikre at barnet oplever sig som en del af to familier fremfor mellem dem.

 

Samarbejdssamtaler er en forskningsbaseret, konfliktløsende metode, der består af en række møder, hvor samarbejdskonsulenten hjælper parterne til at formulere de emner, der skal tales om og støtter dem i at formulere løsninger.

Når børn oplever, at de voksne er enige, kan det give dem mere ro, og dermed større overskud til deres eget liv og udvikling. 

Mange forældre oplever samarbejdet om barnet som svært. Der er stærke følelser på spil, og der kan nemt opstå misforståelser. 

Vi ved fra andre forældre, at samarbejdssamtalerne har hjulpet dem og deres børn.

Samtalerne foregår i Den Gule Paraply og bliver ledet af en uddannet samarbejdskonsulent. De aftaler I laver bliver skrevet ned og der bliver lavet aftaler for, hvornår I mødes igen.

 

Den Gule Paraply har solid erfaring og tilbyder samarbejdssamtaler i alle former for anbringelse – såvel i plejefamilier, med  institutioner samt i slægts- og netværksplejeanbringelser. Samtalerne tilbydes både til nye plejeforhold eller til plejeforhold, der har kørt i en årrække.

I er altid velkommen til at kontakte os for mere information og pris på den ydelse der passer til jer. Se evt. vores prispolitik.

bottom of page