top of page

OM OS

Vi brænder for at skabe relation, ro, og tryghed for alle parter. ​​Vi ser det som vores opgave at arbejde på at alle er informeret, har indflydelse og arbejder i samme retning. Vi er i en fagligt meget stærk ramme. Vi leverer tydelig, objektiv og velbeskrevet dokumentation for vores arbejde.

 

Vi arbejder også med andre udfordrende familieproblemstillinger. Alle kan ikke alt, men vi har et bredt netværk som vi sætter i spil, vi kan lide at arbejde sammen og rummer faglige værktøjer som Cos-P, Samarbejdssamtaler, Familiebehandling, Systemisk Coaching, Green Caretænkning og Mindfullness træning og løsninger.

catrin-johnson-ym96FAhQ8o4-unsplash (1).jpg

VORES TEAM


Konsulenterne i Den Gule Paraply har solid erfaring med de opgaveløsninger vi tilbyder. Vi har mange års erfaring i at opbygge et fagligt og relationelt miljø,

hvor samværet er i de bedste hænder.

Vi er erfarne i at møde behovene fra alle med respekt og
forståelse, hvad enten I er forældre, kommune, plejefamilie eller af
andre årsager ønsker støtte og udvikling.

Konsulenterne er lokale og udnytter derfor i stort og småt de
mange muligheder i nærmiljøet.
Vi favner bredt fra det helt enkle samvær, med den tætte rolige stemning
i vores hyggelige lokaler, eller det udforskende og spændende.

Vi har respekt for at samværet er
forældrenes og barnets og søger at støtte så man altid bliver den bedste udgave af
sig selv. Vi engagerer os fordi vi brænder for mødet med mennesket og i
særdeleshed blikket for barnet.

Den gule paraply (3).jpg

Nanna Steenstrup

Grundlægger & Konsulent

Nanna er oprindeligt uddannet pædagog. Har beskæftiget sig indenfor anbringelsesområdet hele sit arbejdsliv. Har arbejdet med undersøgelsesarbejde, som udredningskonsulent, familiebehandler, familieplejekonsulent, projektleder og som samværskoordinator.

Skærmbillede 2021-08-31 kl. 12.28.34.png

Mette Dahm

Konsulent

Mette har gennem hele sit virke som pædagog arbejdet  med børn og unge med særlige behov. Samspillet mellem forældre og børn har altid være i centrum for Mettes arbejde, og særligt i hendes selvstændige virke som familierådgiver i BørneManualen. Mette er uddannet samtaleleder hos Jes Diges Skyggebørn og har børnesamtaler og gruppeforløb står Mettes hjerte nært. 

Email: mette@denguleparaply.com

Skærmbillede 2021-09-06 kl. 14.22.40.png

Stine Lier

Samarbejdspartner

Stine er super kompetent og forstår at sætte sig i børn og forældres sted med en utrolig professionelisme, faglighed, hjertelig og menneskelig tilgang. Stine er en ildsjæl og brænder for sit arbejde. Hun behersker formidlingens kunst hvad enten man modtager supervision, vejledning eller deltager på hendes kurser går man derfra med en fornyet viden og energi.

bottom of page