top of page
Stacked træstammer
IMG_8315.jpg

Nanna Lund Steenstrup

Stifter/Konsulent

Telefon:

42 24 35 49

Email:

Adresse:

Den Gule Paraply

Lidt om Nanna

Nanna er stifter og medejer af Den Gule Paraply.

 

Nanna er oprindeligt uddannet pædagog. Har beskæftiget sig indenfor anbringelsesområdet hele sit arbejdsliv. Har arbejdet med undersøgelsesarbejde, som udredningskonsulent, familiebehandler, familieplejekonsulent, projektleder og som samværskoordinator, Nanna har de sidste 28 år selv haft børn i aflastning og døgnpleje. Nanna bliver opfattet som tillidsvækkende, nærværende, engageret, stabil og metodetro.

 

Nanna er god til at skabe overblik, og til at belyse en problematik fra flere vinkler. Nanna trives i et tværfagligt miljø og kan bidrage med en stor portion tålmodighed, indlevelse, nytænkning og kreativitet i forhold til problemløsninger. Nanna arbejder altid med inddragelse af hele familien, så vidt det er muligt, og finder det yderst vigtigt at se barnet, som en del af sin helhed. Nanna er optaget af, at arbejde med værdier - gør vi det, vi tror, vi gør?

 

Nanna har undervist i kommuner og på plejefamiliernes lovpligtige kursusdage. Primært ift forældresamarbejde, samarbejdssamtaler og samvær.

 

Nanna har en bred vifte af efteruddannelse bl.a. som samarbejdssamtalekonsulent, COS-P, SOS og diverse diplommoduler bl.a. projektledelse.

Lad os
samarbejde

Vi skræddersyr alle vores forløb, kontakt os derfor om projekter, priser osv.

Stacked træstammer
bottom of page