top of page
Fog og Natur
Jesper Michelsen.jpg

Jesper Thøger Michelsen

Konsulent

Telefon:

93 92 96 52

Email:

Adresse:

Den Gule Paraply

Smedegården 19

Spor 3 Baghuset

4320 Lejre

Om Jesper

Jesper er stifter og medejer af den Gule Paraply, sammen med Nanna Steenstrup.

Oprindeligt uddannet lærer. Har arbejdet som lærer og leder i folkeskolen i mange år, senest på Trællerupskolen i Gevninge/Lejre Kommune. Arbejdede i flere år på behandlingsskolen Søgården, med børn og unge med autisme, hvor arbejdet i høj grad krævede viden om at skabe relationer - først i forhold til barnet, men også andre parter i systemet omkring barnets/den unges skolegang.

Arbejdet som Samværskonsulent i Roskilde Kommunes Samværshus i Æblehaven i Roskilde, skabte lysten til sammen med holdet herfra at skabe eget socialfagligt hus - hvor fagligheden er høj, med et fundament stående på opbygning af relation samt tid og sans for vigtigheden af selv de små detaljer, i mødet med mennesker der gerne vil, men af forskellige årsager er gået skævt.

Jesper er uddannet Systemisk Anerkendende Coach fra Københavns Professionshøjskole (ICF-certificeret) og har siden været selvstændig med opgaver i den forbindelse, hvorfor den systemiske tænkning og den coachende tilgang er basis, i mødet med personer eller grupper.

 

Medskaber og medunderviser på en videreudvikling af denne coachuddannelse, som bruger naturen som ramme og partner i den professionelle samtale: Systemisk Anerkendende Naturcoach (ICF certificeret).

For yderligt CV 

Lad os
samarbejde

Vi skræddersyr alle vores forløb, kontakt os derfor om projekter, priser osv. 

Fog og Natur
bottom of page