top of page
Man walking in Nature

Green Care Tænkning

Al forskning viser, at det at bruge tid i naturen er forbundet med forskellige og signifikante fordele for helbredet. Folk, der tilbringer meget tid i naturen, har en bedre søvn, lavere puls og et lavere stressniveau.

Vi tænker Green Care

Green Care er et internationalt anerkendt begreb der rummer arbejdsopgaver i bred forstand indenfor pædagogik, terapi, coaching og opgaveløsninger i det sociale område. Det kan være arbejde med stressramte, jobsøgende, men også facilitering af opgaver der kræver at man er i en ramme der i sig selv er

givende, men også magtfri. Specielt har forskning vist sig at PTSD ramte, angst diagnosticerede har gavn af at arbejde med professionelle i naturens ramme.

 

Du kan læse mere om Green Care her: https://www.greencarenetvaerk.dk/

Et samvær med Green Care kan se sådan ud:

Vi mødes i vores hus samler udstyr og begiver os ud i Ledreborgskoven som er nabo til Den Gule Paraply. Her udforsker vi kendte og ukendte stier, ser på spændende muligheder alt efter årstiden. Vi undersøger eller leger og tilbereder herefter en lille ret på bål eller bålsæt, måske endda af årstidens muligheder.
 

Vi ligger midt i Nationalpark Skjoldungernes Land og udnytter de mange
muligheder i vores samværstilbud - hvis I har lyst


I Sagnlandet Lejre udforsker vi forskellige tidsaldre og de mange
prøv-selv-aktiviteter, vi kender Sagnlandet også den mere skjulte
oplevelse, men nyder først og fremmest den skønne natur.

I er altid velkommen til at kontakte os for mere information og pris på den ydelse der passer til jer. Se evt. vores prispolitik.

bottom of page